Een Tropische Kerst onder de palmbomen!
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
22 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Hey!!
Daar ben ik weer vanuit dit Kerst-gekke eilandje, ja het Kerst-virus heeft hier goed toegeslagen: het hele ziekenhuis is versierd, de zusters zingen de hele dag Kerstliedjes en overal ligt sneeuw (watten), geen echte sneeuw want het is hier nog steeds 30 graden!
En nog een voordeel van de Kerst: veel minder patienten willen opgenomen worden en bijna alle chirurgen zijn op vakantie, dus een relax kerstrooster, behalve dan voor de dienstdoende, die als enige assistent in het hele ziekehuis staat, ik dus vandaag, en net vandaag gaat een groepje criminelen even een rijke zakenman overvallen (met pistool), die op zijn beurt ook gericht terugschiet: dus chaos op de EHBO (beetje zoals in E.R.).
Verder ben ik net weer verhuisd: mijn nieuwe adres is:
Kenepaweg K4-1
Dominquito
Willemstad
Curacao, Nederlandse Antillen
tel nr (0059 99) 5233744
Ik zit nu in een heel relax apartementje (voor mijzelf) gezellig tussen de arts-assistenten en de co-assistenten met zwembad en veel waakhonden, erg gezellig dus en met de Kerst ook gezellig met z'n allen eten.
Mijn dikke Amerikaanse slee rijdt ook nog, ik moet wel heel regelmatig (=elke dag) de koelvloeistof bijvullen, want die loopt er ook weer heel hard uit en er zit waarschijnlijk een gaatje in de uitlaat, want hij maakt een oorverdovend vervaarlijk zwaar brommend geluid als ik rondrijd en vooral met optrekken, iedereen schrikt zich dood als ik langs kom sjeesen....
En de weekenden en de avonden blijven gevuld met voetbal, feesten, aan het zwembad zitten, over het eiland toeren, de hoogste berg van Curacao beklimmen (zie foto's), zeilen, duiken, op een partyboot even een rondje varen met "wat" alcoholische versnaperingen, zwembroek aan, muziekje erbij en een duik in de zee met zonsondergang en natuurlijk ... salsa !! Gaat goed hoor de butterflie en de sombrero hebben we al aardig onder de knie en morgen hebben we een salsa feest waar we moeten laten we zijn wat we kunnen (dus even tussen de soepele Antillianen proberen niet op te vallen..).
Ik vermaak me dus nog erg goed hier en leer ook veel in het ziekenhuis!
Voor iedereen die ik niet meer zie of spreek voor de Kerstdagen wens ik natuurlijk een zalig Kerstfeest met heel veel eten en kado's (en veel sneeuw;-)).
Hasta la vista!
Paul
Verder ben ik net weer verhuisd: mijn nieuwe adres is:
Kenepaweg K4-1
Dominquito
Willemstad
Curacao, Nederlandse Antillen
tel nr (0059 99) 5233744
Ik vermaak me dus nog erg goed hier en leer ook veel in het ziekenhuis!
Hasta la vista!
Paul
22 December 2005 - 02:26
Juan:
Yo partycosta, alles een beetje flexibel?? Dat gaat lekker met die hazen zo te zien! Is er ook nog een "Paul en de vrouwtjes 6" die avond vangekomen ;)..
Cuba was ook megachill, voor kiekjes zie johnywaarbenjij.nu, vanavond buluitreiking en morgen afstudeerparty!!
Merci voor het e-kaartje, hasta la pasta en zalige kerst! Juanissimo -
22 December 2005 - 08:28
Milou:
Hey Paul.
Klinkt weer allemaal super cool! En dan nog zo'n lekker weertje...
Al lijkt me dat wel raar met de kerst. Maar ja, beter dan deze net-niet winter die we hier hebben.
Hee, een hele fijne vakantie! Je hebt toch niet iedere dag dienst??
Ik mail je snel wel wat langer, moet nu weer even verder biopteren! hahaha. -
22 December 2005 - 08:47
Merij:
Ha Cost!
jawel hoor, ziet er weer uiterst relaxed uit (al werk je vast ook hard tussendoor)! Grappig dat ze daar ook een saurus-kroeg hebben... Die billen van onderaf gefotografeerd doen me aan canada denken. Nog boven de 5000 m gekomen???
Hier na vier erg lange nachten, met baby's die instortten bij een RSbronchiolitis (intubatie,beademing) nu ff tijd om te relaxen.
Een zaaaaaalig kerstfeest,
Marije
P.S. wie is het geworden??? -
22 December 2005 - 10:36
Vivienne:
He Paul,
Ruilen???????
Have fun -
22 December 2005 - 19:00
Dat Weet Bijna Niemand...:
Honey!
Check die springfoto van Johny!!! WOHW! Die is echt TOF! Voel je je al uitgedaagd?...;-)
En blijf met je poten van die wijven af! Whoehahaha.
Hasta luego!
Brasa! -
22 December 2005 - 20:29
Tjouwke:
Waaaahhh, ziet er weer superchill uit! Vandaag mijn eerste keer alleen de KNO-afdeling gedraaid...maar dat valt in het niet bij de verhalen die ik weer van je lees. Super kerst toegewenst en nog bedankt voor je Rete-goede kerstgroet!!! -
02 Januari 2006 - 11:30
Eline:
Ha Paul,
Wat een mooie kerstberichten... Hoe was je oud en nieuw? Heel gelukkig nieuwjaar, dikke kus!!!!! -
03 Januari 2006 - 12:28
Nynke:
Hey Paul,
We moeten ons romantische date op het strand eventjes uitstellen want ik ben voor 2 weken terug in Nederland. Vergeet de date niet want ik hou je eraan..... Kus Nynke -
03 Januari 2006 - 13:08
Gast1:
klinkt weer goed sjef!!!!!!
Ben je wel een beetje voorzichtig met die slee van je, die hebben ook gevoel (botte chirurg) -
02 Februari 2006 - 18:03
Hendrik:
he paulus!!!alles goed gokbroeder?hoe is het in de 13e provincie?ik heb nog een leuke foto van ons op aanhenxel.hyves.nl , kijk maar even,paul laters,groetjes henk -
02 Februari 2006 - 18:03
Hendrik: