¡Hola Perú! - Reisverslag uit Huacachina, Peru van Paul Overbeeke - WaarBenJij.nu ¡Hola Perú! - Reisverslag uit Huacachina, Peru van Paul Overbeeke - WaarBenJij.nu

¡Hola Perú!

Door: Paul

Blijf op de hoogte en volg Paul

30 Juli 2006 | Peru, Huacachina

Buenos días!

¿Cómo estas? Met mij muy buen, want ik ben op dit moment met mij 3 weekse trip door Peru bezig en dit is pas dag 4.

Op donderdag meteen uit het werk naar het vliegveld gegaan en daar samen met Maurice (huisgenoot van Curaçao) begonnen aan onze trip door Zuid-Amerika! Op de eerste dag door Lima gelopen tussen de kleine Peruanen. Wij torenen ongeveer een halve meter boven iedereen uit, komt waarschijnlijk omdat bijna de gehele bevolking uit Indianen bestaat, met hier en daar wat Spaanse bijmenging. Lima is een stad met twee gezichten, veel armoede maar ook pompeuze Spaanse Rooms katholieke kerken.

Daarna met de bus naar Ica gegaan richting het zuiden, daar op goed geluk in een bar gaan zitten, waarbij bleek dat er achter de bar een discotheek zat. Natuurlijk konden we het niet laten om even mee te feesten, waarbij we een redelijk opvallende verschijning waren door onze lengte (en wellicht mijn blonde haren)!

Vandaag naar Huacachina gegaan, een oasedorpje in de woestijn (erg toeristisch) maar hier kan je sandboarden! Dat hebben we natuurlijk ook gedaan: 3 keer de loodzware klim omhoog, en 3 keer als gekken naar beneden geknald, waarbij het op het laatst best aardig ging en we gelukkig niets gebroken hebben (wel letterlijk veel zand gehapt).

Hierna gaan we de Andes in, eerst naar Arequipa, waar onder andere grote Condors rondvliegen, daarna richting het zuiden naar Chili (!), even voor de stempel in het paspoort en het schijnt erg mooi te zijn! Daarna met de bus naar Bolivia, even la Paz bezoeken, dan weer de Bergen in richting Machu Picchu, de verloren stad van de Inca´s!! Hopelijk hebben we niet te veel last van hoogteziekte, want de hoogste top is hier 6768 meter!!!!

Hasta luego!
Paul

• 31 Juli 2006 - 07:05

Eline:

Klinkt goed allemaal! Heel veel plezier nog met je tripje!! Liefs x eline

• 31 Juli 2006 - 11:36

Maartje:

PERU??? Even hoor?! Jammer dat je nu daar bent, want over een aantal maanden ga ik mijn koffertje ook weer pakken.... destination: PERU, Cusco!!!! Jammer dat we elkaar daar niet hebben kunnen treffen zoals in SURI!!! Maar alsnog heel veel plezier en ik lees wel dat je het maximale uit je leven aan het leven aan het halen bent, vooral door genieten!!! SUPER!! Dikke kussen uit Tilburg, Maartje!

• 31 Juli 2006 - 18:51

Jetske:

Super gaaf! Vooral dat sandboarden, mooie actiefoto! Hier eindelijk regen en 'maar' 25 graden, ben blij dat we die hittegolf gehad hebben. Ga volgende week nl. beginnen met gyn. = laatste co-schap! Daarna stage trauma in AZM en ws wetenschapsstage kinderchirurgie in WKZ (Utrecht)! Aankomende jaar dus geen tijd voor lange vakantie... Geniet er maar van, liefs Jetske.

• 31 Juli 2006 - 19:59

Dokterrrr Maartje:

he paul, klinkt allemaal niet verkeerd daar hoor! Moet je ook nog wel eens werken? Hier alles okee, nog steeds super fantastisch in Heerlen maar ga per 1 september promoveren in het buitenland. Dus dan verwissel ik ook het nederlandse voor het grote onbekende... tot mails of ziens, x maartje

• 31 Juli 2006 - 19:59

Dokterrrr Maartje:

• 03 Augustus 2006 - 13:27

ML:

Hallo Paul,
    Zonet je verhalen en foto's gezien samen met Opa op de pc van Michel in Troyes. Erg leuk weer wat van de bekende en onbekende plekken van Korsou te zien en ook van je avontuur in Zuid-Amerika.Ik ga 5/8 weer naar huis. Groeten van de hele Franse familie. ML

• 07 Augustus 2006 - 10:39

Matthijs:

Dude,

sieht gut aus! Beter dan de Domincaanse Republiek! Ik vertel je als je terug bent wel waarom! Geniet!

M

• 08 Augustus 2006 - 10:51

Another Matthijs:

I like the contrasting surgeon pictures between all the others. And you've been surfing! Awesome, that's what I planning to do aswell overeher in Sydney. All the best,

Matt

• 08 Augustus 2006 - 17:47

Sab:

Jij hebt tevens mooie pictures! Ben benieuwd naar de rest... Geniet van de welverdiende vakantie!

Liefs, ook aan Maurice!

Sab

• 21 Augustus 2006 - 19:09

Haas!:

Paul!
    Alles a ný go boeng??
    Wat een toffe avondturen weer in Zuid Amerika, niet p.o. een homobar binnenlopen he? ;-)
    Wanneer kom je definitief terug? Heb nog een fles borgoe hier staan waar de stof op zit. Kleine huize Gonggrijpreunie lijkt me niet geheel onterecht. En heb je het Reefani goes Holland plan gelezen?
    Liefs! Honey.